Грибочки з перепелиними яйцями
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Час приготування:
40 min
Інгредієнти для приготування: Грибочки з перепелиними яйцями
- шампіньйони -12 шт.
- перепелині яйця -12 шт.,
- цибуля -1 шт.
- часник -2-3 зубці
- сіль, перець, зелень
Як приготувати Грибочки з перепелиними яйцями
Готуємо так:
- Шампіньйони помити, відрізати ніжки. Порізати ніжки, цибуля та посмажити. Додати роздавлений часник. Посолити, поперчити. Додати порізану зелень. Наповнити шляпки шампіньйонів начинкою з цибулі та ніжок. Вбити в кожну шляпку по 1 перепелиному яйцю.
- Форму змастити олією, викласти в неї шампіньйони і поставити в розігріту духовку на 20-25 хвилин.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Мариновані помідори половинками
- Крекери з вершковим сиром
- Пиріг з капусти і грибів
- Млинцевий пиріг «Гарячий помідорчик»
- Сосиски, запечені в листках для лазаньї