Грибочки з перепелиними яйцями

Грибочки з перепелиними яйцями

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Грибочки з перепелиними яйцями

  • шампіньйони -12 шт.
  • перепелині яйця -12 шт.,
  • цибуля -1 шт.
  • часник -2-3 зубці
  • сіль, перець, зелень

Як приготувати Грибочки з перепелиними яйцями

Готуємо так:

  1. Шампіньйони помити, відрізати ніжки. Порізати ніжки, цибуля та посмажити. Додати роздавлений часник. Посолити, поперчити. Додати порізану зелень. Наповнити шляпки шампіньйонів начинкою з цибулі та ніжок. Вбити в кожну шляпку по 1 перепелиному яйцю.
  2. Форму змастити олією, викласти в неї шампіньйони і поставити в розігріту духовку на 20-25 хвилин.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал