camcumgirls
«Гуляш» рибний

«Гуляш» рибний

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 35 min

Інгредієнти для приготування: «Гуляш» рибний

  • філе риби - 300 г,
  • цибуля - 0,5 шт.,
  • томатна паста - 100 г,
  • сметана - 80 г,
  • олія - 25 мл,
  • лавровий лист - 1 шт.,
  • духмяний перець - 2 горошини,
  • сіль, чорний мелений перец, паприка за смаком,
  • вода - 125 мл.

Як приготувати «Гуляш» рибний

 

  1. Рибу наріжте квадратами, цибулю – півкільцями.
  2. Обсмажте рибу разом з цибулею на олії. Посоліть і поперчіть.
  3. Додайте всі інше інгредієнти і тушкуйте до готовності.
  4. Подавайте з картопляним пюре, посипавши порізаною зеленню.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал