Ікра з запечених баклажанів

Ікра з запечених баклажанів

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Ікра з запечених баклажанів

  • баклажани - 3 шт.,
  • болгарський перець (червоний) - 2-3 шт.,
  • помідори - 300-500 г,
  • синя цибуля - 1 шт.,
  • часник - 2 зубці,
  • зелень, оцет, сіль і чорний мелений перець - за смаком,
  • соняшникова олія - для змащування овочів.

Як приготувати Ікра з запечених баклажанів

  1. Баклажани і перець злегка обмажте соняшниковою олією. Покладіть овочі на деко і запікайте в духовці при температурі 180 °C 30-40 хвилин.

  2. Складіть овочі в пакет, дайте їм «запаритися», остудіть і очистіть від шкірки і насіння.

  3. Помідори залийте окропом на три хвилини, вийміть, очистіть від шкірки і насіння. Цибулю дрібно наріжте, складіть в миску, посоліть, залийте оцтом і залиште на 30 хвилин маринуватися.

  4. Всі інгредієнти подрібніть за допомогою блендера, додайте сіль і перець.

  5. Готову баклажанну ікру перекладіть в банку і поставте в холодильник охолоджуватися. Подавайте з хлібом.

    Баклажанова ікра

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал