Імбирне масло з перцем і чебрецем

Імбирне масло з перцем і чебрецем

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево

Інгредієнти для приготування: Імбирне масло з перцем і чебрецем

  • вершкове масло - 200 г,
  • імбир (свіжий) - 30 г,
  • гострий червоний перець - 1 шт.,
  • часник - 1 зубець,
  • чебрець (свіжий) - 10 г,
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком.

Як приготувати Імбирне масло з перцем і чебрецем

  1. Чебрець помийте і просушіть. З гілочки обірвіть листочки.

  2. Імбир почистіть, натріть на дрібній тертці. Часник дрібно поріжте. Гострий перець помийте, просушіть, розріжте вздовж, вичистіть насіння, зріжте прожилки, вимийте під проточною холодною водою. Просушіть і дрібно поріжте.

  3. До м’якого масла кімнатної температури додайте усі підготовані компоненти. Ретельно перемішайте.

  4. Масляну масу викладіть на харчову плівку. Сформуйте циліндр, загорніть і зв’яжіть плівку у вузлик по краях. Покладіть в холодильник. Масло буде готове на наступний день.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал