Імбирний чай

Імбирний чай

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 4
Час приготування: 15 min

Інгредієнти для приготування: Імбирний чай

  • імбир - 30 г (шматочок довжиною приблизно 4-5 см),
  • мед або цукор - за смаком,
  • лимон - кілька часточок,
  • вода - 1 л.

Як приготувати Імбирний чай

  1. Імбир очистіть від шкірки, натріть на середній тертці (або дрібно поріжте). Імбир покладіть в каструльку, залийте водою. Доведіть до кипіння і варіть на маленькому вогні 10 хвилин.

  2. Трохи остудіть, додайте кілька часточок лимона, мед або цукор за смаком.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал