camcumgirls
Йоркширський м’ясний паштет

Йоркширський м’ясний паштет

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Йоркширський м’ясний паштет

  • яловичина - 0,5 кг,
  • сіль - 1 ч. ложка,
  • спеції (чорний перець, шафран, ялівець) за смаком,
  • вершкове масло (розтоплене) - 25 г,
  • вода - 6 ст. ложок.

Як приготувати Йоркширський м’ясний паштет

  1. Яловичину поріжте на дрібні шматочки, складіть у скляну банку, додайте сіль і воду. Закрийте банку і поставте на водяну баню на 2,5 години, час від часу підливаючи гарячу воду.
  2. Вийміть банку з м’ясом, додайте спеції.
  3. Пропустіть м’ясо через м’ясорубку.
  4. Щільно укладіть паштет в банки і залийте зверху тонким шаром розтопленого вершкового масла.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал