
Йоркширский пудинг
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Час приготування:
30 min
Інгредієнти для приготування: Йоркширский пудинг
- молоко: 3/4 склянки
- олія оливкова: 2 ст. ложки
- борошно: ¾ склянки
- сіль: 1/2 ч. ложки
- яйця: 2 шт
Як приготувати Йоркширский пудинг
Готуємо так:
- Борошно просіяти, додати сіль, перемішати, насипати в миску гіркою. В центрі гірки зробити заглиблення, додати яйця та молоко. Як слід усе збити міксером до однорідності. Тісто має бути рідке.
- Духовку розігріти до 220 С. Форми для запікання (підійдуть форми для кексів чи маффінів) змастити оливковою олією та поставити в духовку на 3-4 хвилини, щоб олія нагрілася. В гарячі форми налити тісто на 2/3 формочки (тісто буде підійматися). Випікати 20 хвилин.
* Цей пудинг – традиційна страва графства Йоркшир, він зазвичай є несолодким та подається в якості гарніру до ростбіфу. Правильний пудинг має бути повітряним та ніжним в середині, хрумким ззовні.
* Пам’ятайте, щоби пудинг вийшов добрим, тісто потрібно наливати в гарячу форму з розігрітою олією і ставити тільки в добре розігріту духовку!
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Англійський пудинг
-
М’ясний пиріг «Біф Веллінгтон»
-
Пастушачий пиріг