camcumgirls
Йоркширский пудинг

Йоркширский пудинг

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Йоркширский пудинг

  • молоко: 3/4 склянки
  • олія оливкова: 2 ст. ложки
  • борошно: ¾ склянки
  • сіль: 1/2 ч. ложки
  • яйця: 2 шт

Як приготувати Йоркширский пудинг

Готуємо так:

  1. Борошно просіяти, додати сіль, перемішати, насипати в миску гіркою. В центрі гірки зробити заглиблення, додати яйця та молоко. Як слід усе збити міксером до однорідності. Тісто має бути рідке.
  2. Духовку розігріти до 220 С. Форми для запікання (підійдуть форми для кексів чи маффінів) змастити оливковою олією та поставити в духовку на 3-4 хвилини, щоб олія нагрілася. В гарячі форми налити тісто на 2/3 формочки (тісто буде підійматися). Випікати 20 хвилин.

* Цей пудинг – традиційна страва графства Йоркшир, він зазвичай є несолодким та  подається в якості гарніру до ростбіфу. Правильний пудинг має бути повітряним та ніжним в середині, хрумким ззовні. 

 * Пам’ятайте, щоби пудинг вийшов добрим, тісто потрібно наливати в гарячу форму з розігрітою олією і ставити тільки в добре розігріту духовку!  

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал