camcumgirls
Кабачкова ікра з гарбузом

Кабачкова ікра з гарбузом

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Кабачкова ікра з гарбузом

  • кабачок (великий) - 1 шт.,
  • гарбуз - 0,5 кг,
  • морква - 2 шт.,
  • помідори - 3 шт.,
  • болгарський перець - 3 шт.,
  • цибуля (велика) - 1 шт.,
  • цукор - 1 ч. ложка,
  • олія - 2 ст. ложки,
  • вершкове масло - 1 ст. ложка,
  • сіль, чорний мелений перець і лавровий лист за смаком.

Як приготувати Кабачкова ікра з гарбузом

  1. У каструлі розтопіть вершкове масло і додайте олію. Цибулю дрібно поріжте і покладіть в каструлю. Тушкуйте на повільному вогні.
  2. Додайте в каструлю порізані кубиками кабачок і гарбуз.
  3. Додайте терту на крупній тертці моркву, порізаний перець, 2 склянки води і тушкуйте 15 хвилин.
  4. Додайте очищені і порізані помідори, сіль, перець, цукор, лавровий лист. Перемішайте і варіть ще 30-40 хвилин до повної готовності.
  5. За бажанням можна збити ікру блендером.

Кабачкова ікра – улюблена закуска багатьох. Додати їй пікантності та оригінальності можна за допомогою гарбуза.

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Кабачкова ікра з гарбузом

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал