Інгредієнти для приготування: Кабачкова ікра з гарбузом
- кабачок (великий) - 1 шт.,
- гарбуз - 0,5 кг,
- морква - 2 шт.,
- помідори - 3 шт.,
- болгарський перець - 3 шт.,
- цибуля (велика) - 1 шт.,
- цукор - 1 ч. ложка,
- олія - 2 ст. ложки,
- вершкове масло - 1 ст. ложка,
- сіль, чорний мелений перець і лавровий лист за смаком.
Як приготувати Кабачкова ікра з гарбузом
- У каструлі розтопіть вершкове масло і додайте олію. Цибулю дрібно поріжте і покладіть в каструлю. Тушкуйте на повільному вогні.
- Додайте в каструлю порізані кубиками кабачок і гарбуз.
- Додайте терту на крупній тертці моркву, порізаний перець, 2 склянки води і тушкуйте 15 хвилин.
- Додайте очищені і порізані помідори, сіль, перець, цукор, лавровий лист. Перемішайте і варіть ще 30-40 хвилин до повної готовності.
- За бажанням можна збити ікру блендером.
Кабачкова ікра – улюблена закуска багатьох. Додати їй пікантності та оригінальності можна за допомогою гарбуза.
Залишити відповідь
Одна відповідь до Кабачкова ікра з гарбузом
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Дуже смачно