Інгредієнти для приготування: Кабачкове варення з апельсиновим желе
- На 1 л варення:
- кабачки - 2 шт.,
- цукор - 700 г,
- апельсинове желе - 1 пачка,
- апельсин - 1 шт.
Як приготувати Кабачкове варення з апельсиновим желе
-
Кабачки вимийте і натріть на тертці. Всипте цукор і добре перемішайте, щоб кабачки пустили сік.
-
Покладіть в суміш розрізаний на 4 частини апельсин. Закип’ятіть і варіть на слабкому вогні 30-40 хвилин. Дістаньте шматочки апельсина і всипте желе. Перемішайте і варіть ще 5 хвилин.
-
Розкладіть в стерилізовані банки. Закатайте банки, переверніть і закутайте.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Сире варення з чорниці
-
Грибна ікра
-
Компот з аґрусу “Мохіто”
-
Кулінарний рецепт полуничного варення
-
Морквяна ікра