Кабачкове варення з апельсиновим желе

Кабачкове варення з апельсиновим желе

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Дешево

Інгредієнти для приготування: Кабачкове варення з апельсиновим желе

  • На 1 л варення:
  • кабачки - 2 шт.,
  • цукор - 700 г,
  • апельсинове желе - 1 пачка,
  • апельсин - 1 шт.

Як приготувати Кабачкове варення з апельсиновим желе

  1. Кабачки вимийте і натріть на тертці. Всипте цукор і добре перемішайте, щоб кабачки пустили сік.

  2. Покладіть в суміш розрізаний на 4 частини апельсин. Закип’ятіть і варіть на слабкому вогні 30-40 хвилин. Дістаньте шматочки апельсина і всипте желе. Перемішайте і варіть ще 5 хвилин.

  3. Розкладіть в стерилізовані банки. Закатайте банки, переверніть і закутайте.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал