Кабачкові кекси з ковбасою

Кабачкові кекси з ковбасою

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Кабачкові кекси з ковбасою

  • кабачки: 300 г.
  • копчена ковбаса (шинка або бекон) : 70 г.
  • борошно: 70 г
  • яйця: 2 шт.
  • твердий сир: 50 г.
  • часник: 2 зубці
  • розпушувач тіста: 1 ч. ложка
  • олія для формочок, зелень, сіль і чорний мелений перець за смаком

Як приготувати Кабачкові кекси з ковбасою

Готуємо так:

1. Кабачки почистити і натерти на крупній тертці. Додати маленьку щіпку солі, перемішати і залишити на 5-10 хвилин. Віддушити кабачки від соку що утворився.

2. Ковбасу порізати дрібними кубиками. Сир потерти на тертці. Зелень подрібнити. До кабачків додати яйця, трохи солі, розпушувач і борошно, перемішати. Додати шинку, зелень, сир і пропущений через прес часник, перемішати.

3. Викласти тісто у змащені олією формочки. Випікати в розігрітій до 200 °С духовці 15-25 хвилин.

Автор рецепту: Оксана Левкович, м. Львів
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Кабачкові кекси з ковбасою

  1. Дуже легкий рецепт і смачні кексики. Я ще різноманітнила додатки: з ковбасою, з шматочками солодого перцю, з шампіньйонами(з баночки). Правда невеликі формочки заповнювала трохи більше половини, і все прекрасно пропеклося. На вигляд не такі запечені(як на фото), а жовтенькі, ніби міні-піцци )) Найголовніше, на мій погляд, це добре віддушити сік з кабачків. Сподіваюсь, що не мені одній прийшовся до смаку цей рецепт. Дякую за нього.

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал