
Кабачкові кекси з ковбасою
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
40 min
Інгредієнти для приготування: Кабачкові кекси з ковбасою
- кабачки: 300 г.
- копчена ковбаса (шинка або бекон) : 70 г.
- борошно: 70 г
- яйця: 2 шт.
- твердий сир: 50 г.
- часник: 2 зубці
- розпушувач тіста: 1 ч. ложка
- олія для формочок, зелень, сіль і чорний мелений перець за смаком
Як приготувати Кабачкові кекси з ковбасою
Готуємо так:
1. Кабачки почистити і натерти на крупній тертці. Додати маленьку щіпку солі, перемішати і залишити на 5-10 хвилин. Віддушити кабачки від соку що утворився.
2. Ковбасу порізати дрібними кубиками. Сир потерти на тертці. Зелень подрібнити. До кабачків додати яйця, трохи солі, розпушувач і борошно, перемішати. Додати шинку, зелень, сир і пропущений через прес часник, перемішати.
3. Викласти тісто у змащені олією формочки. Випікати в розігрітій до 200 °С духовці 15-25 хвилин.
Залишити відповідь
Одна відповідь до Кабачкові кекси з ковбасою
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Дуже легкий рецепт і смачні кексики. Я ще різноманітнила додатки: з ковбасою, з шматочками солодого перцю, з шампіньйонами(з баночки). Правда невеликі формочки заповнювала трохи більше половини, і все прекрасно пропеклося. На вигляд не такі запечені(як на фото), а жовтенькі, ніби міні-піцци )) Найголовніше, на мій погляд, це добре віддушити сік з кабачків. Сподіваюсь, що не мені одній прийшовся до смаку цей рецепт. Дякую за нього.