Кабачки в рум’яній скоринці

Кабачки в рум’яній скоринці

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Кабачки в рум’яній скоринці

  • кабачки - 4 шт.,
  • сир - 100 г,
  • зелень петрушки - 2-3 гілочки,
  • свіжі крихти білого хліба - 1 склянка,
  • рослинна олія - 3 ст. ложки,
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком.

Як приготувати Кабачки в рум’яній скоринці

  1. Кабачки вимийте і розріжте уздовж навпіл.

  2. Сир наріжте тонкими скибочками.

  3. Петрушку вимийте, обсушіть, відокремте листочки від стебла. Подрібніть листочки петрушки.

  4. Прямокутну форму для випікання змастіть 1 ст. ложкою олії.

  5. Викладіть кабачки на форму зрізом вгору. Розкладіть на них скибочки сиру.

  6. Змішайте хлібні крихти з петрушкою, сіллю і перцем. Приготовленою крихтою присипте кабачки.

  7. Зверху полийте олією.

  8. Випікайте в розігрітій до 180 °C духовці 30 хвилин.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал