Кабачки з сиром

Кабачки з сиром

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 55 min

Інгредієнти для приготування: Кабачки з сиром

  • кабачки: 2 шт.
  • сир кисломолочний: 300 г
  • бринза: 100 г
  • кріп дрібно нарізаний: 2 ст. ложки
  • часник: 2 зубчики
  • оливкова олія: 1 ст. ложка
  • сіль: за смаком

Як приготувати Кабачки з сиром

Готуємо так:

1. Кабачки помити, зрізати плодоніжку, розрізати навпіл поздовж, вибрати м’якоть і нарізати кубиками.

2. Сир посолити за смаком, додати м’якоть кабачка, зелень кропу та часник, пропущений через часникодавку. Наповнити цією начинкою кабачки.

3. Форму для запікання змастити оливковою олією і викласти на неї кабачки. Бринзу натерти на дрібній тертці й притрусити зверху кабачки. Запікати їх у духовці при температурі 200 С 45 хвилин. Подавати гарячими на гарнір до м’яса або як самостійну страву.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал