Канапе “Троянди”

Канапе “Троянди”

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 25 min

Інгредієнти для приготування: Канапе “Троянди”

  • хліб житній: 8 скибок
  • філе оселедця: 8 шматочків
  • картопляне пюре: 8-10 ст. ложок
  • шпинат: 8 листочків
  • вершкове масло: 50 г
  • зелена цибуля: 2-3 пір'їни
  • сіль: за смаком
  • листя салату: для оздоблення

Як приготувати Канапе “Троянди”

Готуємо так:

1.      Картопляне пюре викласти у кондитерський мішок і витиснути на деко, застелене пергаментним папером 8 трояндочок. Випікати їх у попередньо розігрітій до 180 С духовці 15-20 хвилин (до утворення золотистої скоринки).

2.      Зелену цибулю помити, обсушити, нарізати і збити у блендері до однорідного стану. Масу посолити за смаком. Постельное белье

3.      За допомогою склянки вирізати зі шматків хліба кружальця діаметром 5-6 см, намазати на них масляну масу і викласти по шматочку оселедця.

4.      Листя шпинату помити, обсушити і викласти на оселедець, а зверху – картопляні трояндочки. Оздобити канапе листям салату.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Відповіді до Канапе “Троянди”

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал