camcumgirls
Каннеллоні, фаршировані фетою і помідорами

Каннеллоні, фаршировані фетою і помідорами

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Каннеллоні, фаршировані фетою і помідорами

  • каннеллоні - 150 г,
  • фета - 500 г,
  • помідори - 1 кг,
  • сир - 150 г,
  • базилік, сіль і перець за смаком.

Як приготувати Каннеллоні, фаршировані фетою і помідорами

  1. Помідори очистити від шкірки. 200 г помідорів нарізати кубиками. Фету розім’яти виделкою. Додати помідори і перемішати.
  2. Приготувати соус. Помідори що залишилися  покласти в блендер і подрібнити. Базилік дрібно порізати, додати до помідорів і перемішати. Трохи посолити і поперчити.
  3. Каннеллоні нафарширувати фетою з помідорами і викласти у форму для запікання. На каннеллоні викласти соус. Запікати в духовці при температурі 180 °C протягом 20 хвилин.
  4. Потім каннеллоні посипати сиром, натертим на середній тертці і запікати ще 20 хвилин. Готову страву прикрасити базиліком.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал