Каперси
Опубліковано 15/05/2013
Це нерозпущені бутони колючого чагарнику каперсник, який росте на півдні Європи, в Північній Африці і в деяких районах Середньої Азії. Зазвичай їх ми можемо зустріти в маринованому вигляді. Смак у таких каперсів гострий, кислуватий, з гірчинкою. Частіше за все їх використовують як додаткову пряність для надання пряного смаку рибі, м’ясу, салатам.
З каперсами роблять багато середземноморських соусів і маринадів. Добре поєднуються з морепродуктами, бараниною, яловичиною, куркою, помідорами, макаронами, яйцями, сирами, а також стимулюють апетит. Іноді каперси замінюють маринованими за схожим рецептом бутонами кульбаб.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо переглянути:
- Фізаліс
- Парфе вершковий десерт
- Нут
- Куркума приправа
- Болоньєзе