Капкейки-валентинки

Капкейки-валентинки

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Капкейки-валентинки

  • борошно - 1,25 чашки (чашка - 230 мл),
  • вершкове масло - 100 г,
  • яйця - 2 шт.,
  • сметана - 0,5 чашки,
  • вершки (33-35 % жирності) - 100-150 г,
  • цукрова пудра - 2/3 чашки,
  • розпушувач тіста - 1,25 ч. ложки,
  • сіль - щіпка,
  • лимонний сік - 1-2 ч. ложки,
  • буряковий сік - 1-2 ст. ложки,
  • ванілін - 1 ч. ложка.

Як приготувати Капкейки-валентинки

  1. Просійте борошно, розпушувач і сіль. Масло кімнатної температури збийте з цукровою пудрою. Додайте по черзі яйця, продовжуючи збивати. У три прийоми вмішайте борошно і сметану.
  2. У 1 ст. ложку бурякового соку додайте лимонний сік. В 1/4 частину тіста додайте буряково-лимонний сік, перемішайте. Викладіть тісто в прямокутну форму, випікайте 10 хвилин при 180 °С.
  3. З пластикової пляшки виріжте смужку і зробіть з неї маленьку формочку для вирізання сердечок. Зігніть смужку навпіл, потім виверніть в інший бік і закріпіть степлером. Дістаньте рожеве тісто з духовки, остудіть. З рожевого тесту виріжте сердечка.
  4. У формочки для кексів покладіть паперові вкладиші і трохи світлого тіста на дно. Втисніть в тісто по два рожевих сердечка. Випікайте приблизно 20 хвилин при 180 °С.
  5. Вершки збийте з цукровою пудрою і 1 ч. ложкою бурякового соку. Прикрасьте кекси приготованим кремом.  Капкейки-валентинки
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал