camcumgirls
Капрезе

Капрезе

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 2
Час приготування: 5 min

Інгредієнти для приготування: Капрезе

  • помідори: 2 шт.
  • моцарела: 2 кульки середнього розміру
  • оливкова олія: 4 ст. ложки
  • бальзамічний оцет: 2 ст. ложки
  • чорний мелений перець та сіль: за смаком

Як приготувати Капрезе

Готуємо так:

  1. Помідори помити, обсушити і нарізати кружальцями. Моцарелу теж нарізати кружальцями, а листочки базиліку помити, обсушити і дрібно нарізати, залишивши кілька цілих для оздоблення. Купити бойлери Львів.
  2. З’єднати оликову олію з бальзамічним оцтом і добре розмішати. Шматочки помідорів та моцарели викласти почергово на талілку, накладаючи один на другий. Посипати подрібненим базиліком, посолити, поперчити, полити сумішшю оливкової олії з бальзамічним оцтом і оздобити листям базиліку.

* Також капрезе за цим кулінарним рецептом можна полити часниковим соусом або ж соусом з свіжої зелені.

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал