Капуста по-грузинськи з буряком

Капуста по-грузинськи з буряком

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Капуста по-грузинськи з буряком

  • білокачанна капуста - 6 кг,
  • морква - 5 шт.,
  • буряк - 4 кг,
  • часник - 2 головки,
  • гострий перець - 1 шт.,
  • сіль - 200 г.
  • Для розсолу:
  • вода - 10 л,
  • сіль - 0,5 кг.

Як приготувати Капуста по-грузинськи з буряком

  1. Качани капусти розріжте на 4 частини, буряк наріжте крупно, моркву наріжте уздовж.

  2. Щільно укладіть овочі в тару, перекладаючи часником і подрібненим перцем і пересипаючи сіллю.

  3. Змішайте воду і сіль, закип’ятіть. Залийте овочі гарячим розсолом, поставте під гніт в теплому місці на 2 дні. Потім перенесіть в прохолодне місце ще на 3-4 дні.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал