Інгредієнти для приготування: Капуста по-грузинськи з буряком
- білокачанна капуста - 6 кг,
- морква - 5 шт.,
- буряк - 4 кг,
- часник - 2 головки,
- гострий перець - 1 шт.,
- сіль - 200 г.
- Для розсолу:
- вода - 10 л,
- сіль - 0,5 кг.
Як приготувати Капуста по-грузинськи з буряком
-
Качани капусти розріжте на 4 частини, буряк наріжте крупно, моркву наріжте уздовж.
-
Щільно укладіть овочі в тару, перекладаючи часником і подрібненим перцем і пересипаючи сіллю.
-
Змішайте воду і сіль, закип’ятіть. Залийте овочі гарячим розсолом, поставте під гніт в теплому місці на 2 дні. Потім перенесіть в прохолодне місце ще на 3-4 дні.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Закуска міні-кексики з оливками
- Маринована цибуля на зиму
- «Сирно-огірковий дует»
- «Тірамісу» з куркою
- Закуска рулет з лавашу з м’ясом та грибами