camcumgirls
Капуста по-корейськи

Капуста по-корейськи

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
  1. Капусту нашаткуйте, яблука поріжте. Моркву натріть на тертці для приготування моркви по-корейськи.
  2. У посудині для засолювання змішайте капусту, яблука, моркву і гриби. Додайте спеції і сіль. Утрамбуйте суміш і поставте під гніт в прохолодне місце.
  3. Коли розсіл стане прозорим, розкладіть овочі по стерилізованим банкам і закалатайте стерилізованими кришками.

Інгредієнти для приготування: Капуста по-корейськи

  • білокачанна капуста -3 кг,
  • яблука -400 г,
  • морква -200 г,
  • гриби (варені) -700 г,
  • сіль -120 г,
  • корейські спеції -за смаком.

Як приготувати Капуста по-корейськи

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал