
Капуста в клярі
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Дешево
Кількість порцій:
6
Час приготування:
25 min
Інгредієнти для приготування: Капуста в клярі
- капуста білокачанна : 1 невеликий качан
- борошно: скільки забере
- яйця: 3 шт.
- сильно газована вода: 1 склянка
- чорний мелений перець та сіль: за смаком
Як приготувати Капуста в клярі
Готуємо так:
1. Капусту розібрати на листя, покласти в підсолений окріп і варити протягом п’яти хвилин. Опісля відкинути на дуршлак і охолодити під струменем холодної води. Зрізати з листочків потовщення.
2. Яйця збити, посолити, поперчити, додати газовану воду і поступово досипати просіяне борошно, ретельно розмішуючи, поки кляр не набуде густини жирної сметани.
3. Вмочувати кожен листочок у кляр і обсмажувати на розігрітій олії з обох сторін до утворення золотистої скоринки. Подавати гарячим, оздобивши зеленю за смаком.
* За бажанням до кляру можна додати пів чайної ложечки паприки чи томатної пасти – тоді він набуде яскравішого кольору.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Овочі, запечені в духовці
-
Цибуля, фарширована сиром і беконом
-
Спагеті, запечені з лимоном
-
Запіканка із цвітної капусти
-
Бринза запечена з овочами