Капуста в клярі

Капуста в клярі

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 6
Час приготування: 25 min

Інгредієнти для приготування: Капуста в клярі

  • капуста білокачанна : 1 невеликий качан
  • борошно: скільки забере
  • яйця: 3 шт.
  • сильно газована вода: 1 склянка
  • чорний мелений перець та сіль: за смаком

Як приготувати Капуста в клярі

Готуємо так:

1. Капусту розібрати на листя, покласти в підсолений окріп і варити протягом п’яти хвилин. Опісля відкинути на дуршлак і охолодити під струменем холодної води. Зрізати з листочків потовщення.

2. Яйця збити, посолити, поперчити, додати газовану воду і поступово досипати просіяне борошно, ретельно розмішуючи, поки кляр не набуде густини жирної сметани.

3. Вмочувати кожен листочок у кляр і обсмажувати на розігрітій олії з обох сторін до утворення золотистої скоринки. Подавати гарячим, оздобивши зеленю за смаком.

* За бажанням до кляру можна додати пів чайної ложечки паприки чи томатної пасти – тоді він набуде яскравішого кольору.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал