
Капуста в паніруванні
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
30 min
Інгредієнти для приготування: Капуста в паніруванні
- капуста білокачанна (маленького розміру): 1-2 шт.
- яйця: 2 шт.
- часник, сухий базилік сіль і перець за смаком
- панірувальні сухарі: ½ склянки
Як приготувати Капуста в паніруванні
Готуємо так:
- Капусту розрізати на 4 частини, відварити до м’якості. Кожну частину порізати ще на 4 частини дольками (різати разом з качаном, щоб дольки не розпалися).
- Яйця збовтати зі спеціями виделкою. Капустяні сегменти занурити в яйце, потім за панірувати у сухарях і обсмажити до золотистого кольору з усіх боків.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Цвітна капуста, запечена з сиром
-
Гречаник з домашнім сиром
-
Мамалига з грибним соусом
-
Пісна запечена картопля з часником
-
Гарнір макаронні “котлети”