camcumgirls
Капуста в паніруванні

Капуста в паніруванні

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Капуста в паніруванні

  • капуста білокачанна (маленького розміру): 1-2 шт.
  • яйця: 2 шт.
  • часник, сухий базилік сіль і перець за смаком
  • панірувальні сухарі: ½ склянки

Як приготувати Капуста в паніруванні

Готуємо так:

  1. Капусту розрізати на 4 частини, відварити до м’якості. Кожну частину порізати  ще на 4 частини дольками (різати разом з качаном, щоб дольки не розпалися).
  2. Яйця збовтати зі спеціями виделкою. Капустяні сегменти занурити в яйце, потім за панірувати у сухарях і обсмажити до золотистого кольору з усіх боків.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал