camcumgirls
Капустяна запіканка

Капустяна запіканка

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Капустяна запіканка

  • кефір - 100 г,
  • яйця - 2 шт.,
  • борошно - 3 ст. ложки,
  • цукор - 0,5 ч. ложки,
  • сіль - 0,5 ч. ложки,
  • сода - 1/3 ч. ложки,
  • куркума - 1/4 ч. ложки,
  • чорний мелений перець за смаком,
  • капуста білокачанна - 200 г,
  • сир - 100 г,
  • зелений горошок - 100 г,
  • часник - 2 зубці.

Як приготувати Капустяна запіканка

  1. Перемішайте кефір, сіль, цукор, соду, яйця, куркуму, перець. Збийте виделкою, додаючи борошно.
  2. Капусту нашаткуйте, помніть з сіллю. Часник дрібно поріжте. Сир поріжте дрібним кубиком. Змішайте всі інгредієнти для начинки. Залийте тістом, перемішайте.
  3. Викладіть у форму змащену олією і посипану манкою. Випікайте 30-40 хвилин при 180 °С. Подавайте зі сметаною.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал