Карамелізовані апельсини в шоколаді
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
10
Час приготування:
60 min
Інгредієнти для приготування: Карамелізовані апельсини в шоколаді
- апельсини: 4 шт.
- цукор: 300 г.
- шоколад: 100 г.
- вода для сиропу: 1 склянка
Як приготувати Карамелізовані апельсини в шоколаді
Готуємо так:
1. Апельсини нарізати кружечками 0,5 см завтовшки зі шкіркою. У каструлі закип’ятити воду, помістити в неї апельсини і варити 5 хвилин, щоб видалити з них гіркоту. Відкинути на друшляк.
2. З цукру і води зварити сироп, коли закипить, покласти в нього апельсини, довести до кипіння, зменшити вогонь до мінімуму і варити 1 годину.
3. Викласти кружечки апельсинів на решітку у розігріту духовку, підсушувати по15 хв. з кожного боку. Дати апельсинам охолонути.
4. Розтопити на паровій бані шоколад, макати в нього апельсини до половини, викладати на фольгу чи пергамент. Залишити застигати.
° Такі апельсини можна зберігати на протязі місяця в прохолодному місці в закритому контейнері.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Сирний десерт із черешнею і шоколадом
- Сирна запіканка з ягодами
- Джем із кавуна
- Апельсиновий торт з морозива
- Пасха желейна