Карамелізовані апельсини в шоколаді

Карамелізовані апельсини в шоколаді

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 10
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Карамелізовані апельсини в шоколаді

  • апельсини: 4 шт.
  • цукор: 300 г.
  • шоколад: 100 г.
  • вода для сиропу: 1 склянка

Як приготувати Карамелізовані апельсини в шоколаді

Готуємо так:

1. Апельсини нарізати кружечками 0,5 см завтовшки зі шкіркою. У каструлі закип’ятити воду, помістити в неї апельсини і варити 5 хвилин, щоб видалити з них гіркоту. Відкинути на друшляк.

2. З цукру і води зварити сироп, коли закипить, покласти в нього апельсини, довести до кипіння, зменшити вогонь до мінімуму і варити 1 годину.

3. Викласти кружечки апельсинів на решітку у розігріту духовку, підсушувати по15 хв. з кожного боку.  Дати апельсинам охолонути.

4. Розтопити на паровій бані шоколад, макати в нього апельсини до половини, викладати на фольгу чи пергамент. Залишити застигати.

° Такі апельсини можна зберігати на протязі місяця в прохолодному місці в закритому контейнері.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал