Карпаччо з печеного буряка

Карпаччо з печеного буряка

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 3
Час приготування: 55 min

Інгредієнти для приготування: Карпаччо з печеного буряка

  • буряк - 3 шт.,
  • соус песто - 50 г,
  • пармезан - 20-30 г,
  • олія для фольги.

Як приготувати Карпаччо з печеного буряка

  1. Буряк ретельно вимийте, загорніть окремо в листи фольги, змащені олією. Запікайте в духовці при температурі 180-190 °С 45 хвилин.

  2. Буряк остудіть, очистіть і наріжте тонкими скибочками. Викладіть на закусочні тарілки.

  3. Зверху хаотично розкладіть соус песто.

  4. На песто викладіть пармезан, порізаний ножем для чищення овочів.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал