Картопля по-селянськи на сковороді

Картопля по-селянськи на сковороді

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Картопля по-селянськи на сковороді

  • молода картопля - 4-5 шт.,
  • цибуля - 1 шт.,
  • часник - 1 зубець,
  • олія для смаження - 6-8 ст. ложок,
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком.

Як приготувати Картопля по-селянськи на сковороді

  1. Картоплю помийте, обсушіть і розріжте кожну приблизно на 8 часточок.

  2. Цибулю і часник очистіть, наріжте і обсмажте на олії. Обсмажені цибулю і часник вийміть з олії, вони нам потрібні були тільки для аромату.

  3. Картоплю обсмажте в цибулево-часниковій олії на середньому вогні з двох сторін до золотистої скоринки. Посоліть і поперчіть за смаком.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Відповіді до Картопля по-селянськи на сковороді

  1. Смажена картопля – мабуть одна з найулюбленіших страв у нашій сім*ї. От тільки дуже важко досягатитакогорезультату, щоб скоринка була такою підсмаженою та золотистою, як на фотографії. Звичайно, можна смажити картоплю у великій кількості олії, але ж тоді виходить якась картопля фрі,а не картопля по-селянськи.

  2. Смажена картопля – мабуть одна з найулюбленіших страв у нашій сім’ї. От тільки дуже важко досягати такого результату, щоб скоринка була такою підсмаженою та золотистою, як на фотографії. Звичайно, можна смажити картоплю у великій кількості олії, але ж тоді виходить якась картопля фрі, а не картопля по-селянськи.

  3. Смажена картопля теж улюблена страва нашої родини,Щоб скоринка получилась румяною я посипаю картоплю борошном.

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал