
Картопля по-селянськи на сковороді
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Дешево
Кількість порцій:
2
Час приготування:
30 min
Інгредієнти для приготування: Картопля по-селянськи на сковороді
- молода картопля - 4-5 шт.,
- цибуля - 1 шт.,
- часник - 1 зубець,
- олія для смаження - 6-8 ст. ложок,
- сіль і чорний мелений перець - за смаком.
Як приготувати Картопля по-селянськи на сковороді
-
Картоплю помийте, обсушіть і розріжте кожну приблизно на 8 часточок.
-
Цибулю і часник очистіть, наріжте і обсмажте на олії. Обсмажені цибулю і часник вийміть з олії, вони нам потрібні були тільки для аромату.
-
Картоплю обсмажте в цибулево-часниковій олії на середньому вогні з двох сторін до золотистої скоринки. Посоліть і поперчіть за смаком.
Залишити відповідь
4 Відповіді до Картопля по-селянськи на сковороді
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Смажена картопля – мабуть одна з найулюбленіших страв у нашій сім*ї. От тільки дуже важко досягатитакогорезультату, щоб скоринка була такою підсмаженою та золотистою, як на фотографії. Звичайно, можна смажити картоплю у великій кількості олії, але ж тоді виходить якась картопля фрі,а не картопля по-селянськи.
Смажена картопля – мабуть одна з найулюбленіших страв у нашій сім’ї. От тільки дуже важко досягати такого результату, щоб скоринка була такою підсмаженою та золотистою, як на фотографії. Звичайно, можна смажити картоплю у великій кількості олії, але ж тоді виходить якась картопля фрі, а не картопля по-селянськи.
дякую за хорошу пораду !!
Смажена картопля теж улюблена страва нашої родини,Щоб скоринка получилась румяною я посипаю картоплю борошном.