
Картопля з часником і м’ятою
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Дешево
Кількість порцій:
4
Час приготування:
55 min
Інгредієнти для приготування: Картопля з часником і м’ятою
- картопля: 1 кг
- оливкова олія : 2/3 склянки
- часник : 5-6 зубців
- м’ята сушена, чорний мелений перець та сіль за смаком
Як приготувати Картопля з часником і м’ятою
Готуємо так:
- Картоплю ретельно помити і розрізати навпіл. Посолити, поперчити і посипати сушеною м’ятою.
- Викласти картоплю на деко розрізами догори, злегка полити олією і запікати в духовці при середній температурі приблизно 45-50 хвилин.
- Часник почистити, подрібнити і змішати з рештою оливкової олії. Картоплю вийняти з духовки, полити олією з часником і перемішати. Подавати гарнір до страв з м’яса чи птиці.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Французький салат з селерою
-
Морозиво «Чарівна казка Шехрезади»
-
М’ясний рулет з яйцями
-
Морквяно-апельсиновий суп
-
Салат з картоплі з черемшою