Картопля з часником і м’ятою

Картопля з часником і м’ятою

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 4
Час приготування: 55 min

Інгредієнти для приготування: Картопля з часником і м’ятою

  • картопля: 1 кг
  • оливкова олія : 2/3 склянки
  • часник : 5-6 зубців
  • м’ята сушена, чорний мелений перець та сіль за смаком

Як приготувати Картопля з часником і м’ятою

Готуємо так:

  1. Картоплю ретельно помити і розрізати навпіл. Посолити, поперчити і посипати сушеною м’ятою.
  2. Викласти картоплю на деко розрізами догори, злегка полити олією і запікати в духовці при середній температурі приблизно 45-50 хвилин.
  3. Часник почистити, подрібнити і змішати з рештою оливкової олії. Картоплю вийняти з духовки, полити олією з часником і перемішати. Подавати гарнір до страв з м’яса чи птиці.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал