
Картопля, запечена у фользі
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
30 min
Інгредієнти для приготування: Картопля, запечена у фользі
- картопля: 4 шт.
- цибуля: 1 шт.
- сало: 100 г.
- сир: 100 г.
- петрушка: півпучка
- масло вершкове: 100 г
- сіль і перець: за смаком
Як приготувати Картопля, запечена у фользі
Готуємо так:
- Картоплю помити, не чистити. Порізати гармошкою: в кожній картоплині зробити надрізи поздовж, але не до кінця. Цибулю порізати кружальцями, сало скибочками, сир натерти.
- В розрізи покласти, чергуючи, сало та цибулю. Зверху на кожну картоплю покласти шматочок масла та кілька листків петрушки. Загорнути у фольгу, покласти на вугілля запікатися. Час запікання в основному залежить від жару. Чим він сильніший, тим менше запікати ( в середньому 20 хв.)
- Майже готову картоплю дістати, розгорнути фольгу, посипати тертим сиром. Не загортаючи, покласти на вугілля, доки сир не розплавиться.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Новорічна випічка «Крижані» кекси
-
Святкове картопляне пюре «Вулкан»
-
Лосось, запечений в олії
-
Кремовий суп з цибулі-порею
-
Салат “Спалах”