camcumgirls
Картопля, запечена у фользі

Картопля, запечена у фользі

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Картопля, запечена у фользі

  • картопля: 4 шт.
  • цибуля: 1 шт.
  • сало: 100 г.
  • сир: 100 г.
  • петрушка: півпучка
  • масло вершкове: 100 г
  • сіль і перець: за смаком

Як приготувати Картопля, запечена у фользі

Готуємо так:

  1. Картоплю помити, не чистити. Порізати гармошкою: в кожній картоплині зробити надрізи поздовж, але не до кінця. Цибулю порізати кружальцями,  сало скибочками, сир натерти.
  2. В розрізи покласти, чергуючи, сало та цибулю. Зверху на кожну картоплю покласти шматочок масла та кілька листків петрушки. Загорнути у фольгу, покласти на вугілля запікатися. Час запікання в основному залежить від жару. Чим він сильніший, тим менше запікати ( в середньому 20 хв.)
  3. Майже готову картоплю дістати, розгорнути фольгу, посипати тертим сиром. Не загортаючи, покласти на вугілля, доки сир не розплавиться.

 

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал