
Картопля, запечена з сиром
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
70 min
Інгредієнти для приготування: Картопля, запечена з сиром
- картопля: 1 кг
- домашній сир : 300 г
- твердий сир : 300 г
- вершкове масло : 100 г
- сіль, чорний мелений перець : за смаком
Як приготувати Картопля, запечена з сиром
Готуємо так:
- Картоплю почистити, помити та порізати кружальцями. Покласти в киплячу воду та варити протягом 5 хвилин, тоді злити воду.
- У невелику каструльку або форму для запікання викласти картоплю, домашній сир, масло, посолити та поперчити за смаком та акуратно перемішати. Додати маленьку чашку води.
- Духовку розігріти до температури 200ºС. Накрити каструльку або форму фольгою та запікати картоплю протягом 30 хвилин.
- Твердий сир потерти на великій тертці. Витягнути картоплю з духовки, зняти фольгу та посипати тертим сиром. Запікати картоплю з сиром в духовці ще протягом 15 хвилин, але вже без фольги.
*Не слід переварювати картоплю, вона повинна бути лише трохи провареною.
*Для приготування цієї страви можна використати й інші сорти сиру на ваш смак, наприклад, пармезан чи бринзу.
Залишити відповідь
2 Відповіді до Картопля, запечена з сиром
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Запечена картопля, та щей з сиром – завжди Смачно!
…и сверху посыпала бы я зеленью..,люблю запечённые продукты посыпанные сыром