camcumgirls
Картопляна запіканка з грибами

Картопляна запіканка з грибами

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 min

Інгредієнти для приготування: Картопляна запіканка з грибами

  • картопля: 1 кг
  • сметана: 2 ст. ложки
  • вершкове масло: 1 ст. ложка
  • свинина: 0,5 кг
  • гриби: 300 г.
  • цибуля: 1 шт.
  • рослинна олія для смаження, сіль, чорний перець за смаком

Як приготувати Картопляна запіканка з грибами

Готуємо так:

  1. Картоплю почистити,  зварити. Додати вершкове масло, сметану, розім’яти у пюре.
  2. Цибулю очистити, гриби нарізати пластинками, цибулю – кубиками, м’ясо – невеликими шматочками. На сковороді з розігрітою рослинною олією підсмажити гриби, цибулю, м’ясо.
  3. У форму для запікання викласти картопляне пюре, зверху обсмажену начинку, посолити, поперчити, посипати спеціями за смаком. Запікати страву 30 хвилин в нагрітій до 200 °С  духовці.
Автор рецепту: Юлія Кривошеєва, м. Луганськ
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал