camcumgirls
Картопляне пюре «Груші»

Картопляне пюре «Груші»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Дешево
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Картопляне пюре «Груші»

  • картопля - 10-12 шт.,
  • вершкове масло - 50 г,
  • молоко - 100 г,
  • яйце - 1 шт.,
  • сухарі для панірування,
  • плодоніжки (від груш або яблук ) - 5-6 шт.,
  • лавровий лист - 5-6 шт.,
  • сіль і оливкова олія за смаком.

Як приготувати Картопляне пюре «Груші»

  1. Картоплю очистіть і відваріть в підсоленій воді до готовності. Злийте воду і зробіть пюре. Додайте вершкове масло, розмішайте, поки масло не розчиниться. Потім додайте молоко, розмішайте до однорідності. Додайте яйце, швидко перемішайте.
  2. Пюре поділіть на 5-6 частин, з кожної частини сформуйте кулю і обваляйте в сухарях. З кулі зліпіть руками грушу (злегка витягніть верхню частину кулі), зубочисткою зробіть зверху ямочку.
  3. Сформовані груші викладіть на деко, застелене пергаментом, збризніть оливковою олією. Запікайте кілька хвилин до легкої рум’яної скоринки. У ямочки вставте плодоніжки і лаврові листочки.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Картопляне пюре «Груші»

  1. Сначала подумала, что это просто форма подачи обыкновенного пюре. Но, оказывается, сформированные, обваленные в сухарях и сбрызнутые маслом груши еще запекаются в духовке. Такой вариант подачи обыкновенной картошки мне очень понравился. Оригинально и вкусно. Картофельные груши с золотистой хрустящей корочкой, думаю, понравятся моим детям.

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал