
Картопляне пюре з хріном і молоком
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Дешево
Кількість порцій:
4
Час приготування:
40 min
Інгредієнти для приготування: Картопляне пюре з хріном і молоком
- картопля - 500-600 г,
- молоко - 0,5 склянки,
- вершкове масло - 2 ст. ложки,
- соус з хрону (готовий) - 1 ст. ложка,
- зелень кропу - для прикраси,
- сіль - за смаком,
- зелень - для оздоблення.
Як приготувати Картопляне пюре з хріном і молоком
-
У підсоленій воді відваріть очищену і розрізану на 4 частини картоплю. Повністю злийте воду. Трохи підсушіть картоплю на дуже маленькому вогні, періодично струшуючи каструлю, щоб не пригоріло.
-
Доведіть до кипіння молоко і розтопіть в ньому масло. Додайте соус з хрону і перемішайте. Соус вилийте в каструлю з картоплею.
-
Приготуйте пюре та посипте порізаним кропом.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Запіканка із цвітної капусти
-
Каша гречана, запечена з домашнім сиром
-
Гостра капуста з зеленню
-
Запечені помідори
-
Тушкована морква