Картопляне пюре з хріном і молоком

Картопляне пюре з хріном і молоком

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Картопляне пюре з хріном і молоком

  • картопля - 500-600 г,
  • молоко - 0,5 склянки,
  • вершкове масло - 2 ст. ложки,
  • соус з хрону (готовий) - 1 ст. ложка,
  • зелень кропу - для прикраси,
  • сіль - за смаком,
  • зелень - для оздоблення.

Як приготувати Картопляне пюре з хріном і молоком

  1. У підсоленій воді відваріть очищену і розрізану на 4 частини картоплю. Повністю злийте воду. Трохи підсушіть картоплю на дуже маленькому вогні, періодично струшуючи каструлю, щоб не пригоріло.

  2. Доведіть до кипіння молоко і розтопіть в ньому масло. Додайте соус з хрону і перемішайте. Соус вилийте в каструлю з картоплею.

  3. Приготуйте пюре та посипте порізаним кропом. 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал