Картопляне пюре з пармезаном і мускатним горіхом

Картопляне пюре з пармезаном і мускатним горіхом

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Картопляне пюре з пармезаном і мускатним горіхом

  • картопля - 9 шт.,
  • вершкове масло - 75 г,
  • мелений мускатний горіх - 0,3 ч. ложки,
  • пармезан - 40 г,
  • сіль - 1 ч. ложка,
  • чорний мелений перець - 2 дрібки.

Як приготувати Картопляне пюре з пармезаном і мускатним горіхом

  1. Картоплю почистіть, помийте, поріжте великими шматками і відваріть до готовності в підсоленій воді. Воду злийте в миску, картоплю розімніть в пюре, підливаючи необхідну кількість злитого картопляного відвару.

  2. У картопляне пюре додайте вершкове масло, чорний мелений перець, натертий на дрібній тертці пармезан (залиште трохи для посипання готового блюда) і мелений мускатний горіх.

  3. Перемішайте картопляне пюре з сиром і спеціями і подавайте до столу гарячим, посипавши додатково кожну порцію натертим пармезаном.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал