camcumgirls
Картопляні ньокі з соусом з помідорів та базиліком

Картопляні ньокі з соусом з помідорів та базиліком

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4

Інгредієнти для приготування: Картопляні ньокі з соусом з помідорів та базиліком

  • картопля: 1 кг
  • борошно компанії "БЕЗГЛЮТЕН": 250 г
  • пармезан натертий: 50 г
  • помідори: 1 кг
  • червона цибуля: 2 шт.
  • часник: 4 зубчика
  • оливкова олія: 5 ст. ложок
  • базилік: пучок
  • морська сіль, чорний перець: за смаком

Як приготувати Картопляні ньокі з соусом з помідорів та базиліком

Готуємо так:

  1. Ошпарити помідори, зняти з них шкірку та нарізати кубиками. Розігріти 3 ст. ложки олії, обсмажити порізані цибулю та часник, додати помідори. Тушкувати соус на повільному вогні 40 хвилин, посолити, поперчити, додати 2 ложки олії.
  2. Картоплю відварити в мундирі 20 хвилин (вона має лишатися недовареною). Почистити, натерти на дрібній тертці. Додати 200 г борошна і замісити тісто. Решту борошна висипати на робочу поверхню. Викласти тісто і сформувати з нього ковбаску діаметром 2–3 см. Розрізати ковбаску на невеликі циліндри.
  3. Киплячу воду підсолити, додати 1 ст. ложку оливкової олії і варити ньокі 3–4 хв. Відварені ньокі одразу ж подавати, посипати сиром, полити соусом, посипати базиліком.

 

Автор рецепту: Рецепт надано Українською Спілкою Целіакії. Рубрику веде лікар-дієтолог, президент Української Спілки Целіакії Ольга Наумова
Категорія: Безглютен

Мітки:

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал