camcumgirls
Картопляні зрази з грибами та сиром

Картопляні зрази з грибами та сиром

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Картопляні зрази з грибами та сиром

  • шампіньйони: 300 г.
  • твердий сир: 100 г.
  • картопля: 6-7 шт.
  • цибуля: 1 шт.
  • яйце: 1 шт.
  • молоко: 50 г
  • вершкове масло: 50 г.
  • сіль, чорний мелений перець за смаком, олія для смаження, зелена цибуля, один варений буряк для оздоблення

Як приготувати Картопляні зрази з грибами та сиром

Готуємо так:

  1. Картоплю почистити, помити та відварити в підсоленій воді до готовності.
  2. Цибулю почистити, помити, дрібно порізати та обсмажити на розігрітій сковороді  з олією до золотистого кольору.
  3. Шампіньйони помити, дрібно порізати та додати до цибулі. Обсмажувати, поки гриби не стануть м’якими.
  4. Сир потерти на великій тертці.  Варену картоплю розімнути в пюре. Додати яйце, молоко, масло, посолити та поперчити за смаком. Пюре ретельно перемішати.
  5. Сформувати з картопляної маси невелику паляницю, викласти поверх сир, тоді гриби з цибулею, знову трохи сиру. Акуратно заліпити краї, сформувавши кульку з начинкою і злегка її приплюснути.
  6. Обсмажити зрази на добре розігрітій сковороді з олією з усіх сторін. Викласти на тарілку, оздобити зеленою цибулею та кружальцями буряка. Можна подавати зі сметаною, різними соусами та салатами.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал