Картопляні зрази з печінкою

Картопляні зрази з печінкою

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Картопляні зрази з печінкою

  • картопля - 1 кг,
  • куряча печінка - 400 г,
  • цибуля - 1 шт.,
  • морква - 1 шт.,
  • яйця - 2 шт.,
  • борошно - 3 ст. ложки,
  • сіль і чорний мелений перець за смаком,
  • олія.

Як приготувати Картопляні зрази з печінкою

  1. Цибулю поріжте півкільцями, моркву потріть на крупній тертці. Підсмажте овочі на олії, додайте печінку і продовжуйте смажити до готовності. Посоліть і поперчіть. Обсмажену печінку з овочами поріжте за допомогою блендера або прокрутіть через м’ясорубку. Додайте варене і терте на тертці яйце, перемішайте.
  2. Картоплю відваріть в мундирі, остудіть, очистіть і натріть на крупній тертці. Додайте борошно, сіль, перець і сире яйце, перемішайте.
  3. З картопляної маси зліпіть кульки. Харчову плівку змастіть олією, покладіть одну картопляну кульку і приплюсніть. У центр картопляного коржа покладіть 1 ст. ложку начинки. Загніть краї плівки так, щоб краї коржі зліпилися. Акуратно перекладіть на розігріту сковорідку з олією і обсмажте з двох сторін.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал