camcumgirls
Картопляно-капустяні крокети

Картопляно-капустяні крокети

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Картопляно-капустяні крокети

  • капуста - 400 г,
  • картопля - 4 шт.,
  • яйце - 1 шт.,
  • сир - 100 г,
  • топлене масло - 3 ст. ложки,
  • молоко - 0,5 склянки,
  • борошно - 3 ст. ложки з гіркою,
  • панірувальні сухарі - 2 ст. ложки + для панірування,
  • зелень петрушки - кілька гілочок,
  • сіль, чорний мелений перець, кумин, коріандр за смаком.

Як приготувати Картопляно-капустяні крокети

  1. Картоплю очистіть, поріжте і зваріть до м’якості. Злийте відвар і розімніть картоплю на пюре. Капусту нашаткуйте.
  2. У глибокій сковороді в топленому маслі підсмажте коріандр і кумин, додайте капусту. Перемішайте, додайте молоко і тушкуйте до м’якості на невеликому вогні.
  3. За допомогою блендера зробіть з капусти пюре, змішайте з остиглою картоплею. Додайте злегка збите яйце, дрібно натертий сир, сіль, перець і подрібнену петрушку, перемішайте. Додайте сухарі, перемішайте.
  4. Сформуйте крокети, обваляйте в сухарях і смажте з двох сторін на розігрітій олії.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал