camcumgirls
Картопляний суп-пюре з сиром і беконом

Картопляний суп-пюре з сиром і беконом

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Картопляний суп-пюре з сиром і беконом

  • картопля - 3 шт.,
  • морква - 2 шт.,
  • цибуля - 1 шт.,
  • плавлений сирок - 1 шт.,
  • бекон - 1 смужка,
  • зелень кропу - кілька гілочок,
  • сіль і корінь імбиру за смаком,
  • соняшникова олія для смаження.

Як приготувати Картопляний суп-пюре з сиром і беконом

  1. Картоплю поріжте дрібними кубиками, залийте водою, доведіть до кипіння і варіть на середньому вогні. Додайте натерту моркву, дрібно нарізану обсмажену на соняшниковій олії цибулю, імбир, порізаний маленькими кубиками.
  2. Сир поріжте дрібними кубиками або натріть на тертці, додайте в суп. Посоліть за смаком.
  3. Коли картопля добре розвариться, вимкніть вогонь, трохи остудіть суп, перелийте в блендер і збийте до однорідної маси. Розлийте по тарілках і прикрасьте дрібно нарізаним беконом і кропом.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал