Кавуново-динний смузі

Кавуново-динний смузі

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 2
Час приготування: 10 min

Інгредієнти для приготування: Кавуново-динний смузі

  • м’якоть кавуна: 300 г.
  • м’якоть дині: 100 г.
  • мед: за смаком

Як приготувати Кавуново-динний смузі

Готуємо так:

1. М’якоть кавуна та дині порізати та покласти в чашу блендера. Додати мед за смаком (не більше ніж 1 ст. ложку). Якщо кавун та диня солодкі самі по собі, мед можна не додавати. Збити блнедером до утворення піни. Налити у склянки.

 

° Цей рецепт стане у нагоді, якщо ви купили невдалий кавун – несолодкий чи недозрілий. Зробивши з нього смузі, ви врятуєте ситуацію та отримаєте прекрасний освіжаючий напій.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал