
Кекс з овочами
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Час приготування:
75 min
Інгредієнти для приготування: Кекс з овочами
- борошно - 150 г,
- яйця - 3 шт.,
- болгарський перець - 2 шт.,
- кабачок - 0,5 шт.,
- в'ялені помідори - 30 г,
- маслини - 30 г,
- часник - 1 зубець,
- сир - 60 г,
- оливкова олія - 50 мл + 5 мл для обсмажування овочів,
- зелень петрушки і кропу - кілька гілочок,
- розпушувач - 1 ч. ложка,
- сіль - 1 ч. ложка,
- цукор - 1 ч. ложка,
- суміш мелених перців - за смаком.
Як приготувати Кекс з овочами
-
Перці і кабачок помийте, очистіть, поріжте невеликими кубиками.
-
На олії злегка обсмажте овочі протягом 3 хвилин.
-
Оливки розріжте навпіл, в’ялені помідори поріжте кубиками, зелень і часник – подрібніть, сир – потріть на тертці.
-
Яйця збийте з сіллю, цукром і перцем. Борошно змішайте з розпушувачем і поступово з’єднайте з яйцями. Додайте олію, сир, зелень і всі овочі (обсмажені овочі додавайте разом з олією і соком, що виділився). Ретельно перемішайте.
-
Вилийте тісто у змащену олією форму.
-
Випікайте при температурі 180 °C 45 хвилин. Готовність перевірте зубочисткою.
Кекс з овочами можна використовувати в якості основи для бутерброда.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Шашлик з картоплі
-
Закуска із лавашу
-
Рецепт закуски «Ракушки»
-
Балканська закуска на мангалі
-
Теплий брі з полуничним соусом