
Кекс з віскі
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Час приготування:
50 min
Інгредієнти для приготування: Кекс з віскі
- родзинки: жменя
- віскі: 60 мл
- цукор: 265 г
- борошно: 400 г
- сода: 1/2 ч. ложки
- розпушувач: 2 ч. ложки
- яйця: 4 шт.
- розтоплене вершкове масло: 185 г.
- сметана: 120 г.
- Для поливки
- вершкове масло: 100 г.
- цукор: 175 г.
- вершки: 250 г.
Як приготувати Кекс з віскі
Готуємо так:
- Замочити родзинки у віскі на 10 хв. Тим часом змішати борошно, цукор, соду, розпушувач. Додати яйця , масло, сметану, віскі та родзинки. Розмішати. Викласти в змащену жиром форму, випікати 50 хв. при 180 °С. Остудити.
- Приготувати поливку. Змішати в каструльці вершки, цукор та масло, варити на маленькому вогні 5-10 хв. до розчинення цукру. Полити кекс.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Австрійський штрудель з сирною начинкою
-
Рибні оладки
-
Суп з сочевицею, копченими ковбасками і часником
-
Квашена капуста
-
Минтай у клярі