Кекс з виноградом

Кекс з виноградом

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 50 min

Інгредієнти для приготування: Кекс з виноградом

  • борошно - 2 склянки,
  • яйця - 3 шт.,
  • кефір - 1 склянка,
  • вершкове масло (або маргарин) - 100 г,
  • цукор - 1 склянка,
  • розпушувач - 1 пакетик,
  • рослинна олія - 4 ст. ложки + для змащування форми,
  • виноград без кісточок - 200-300 г,
  • ванілін - за смаком,
  • цукрова пудра - для посипання.

Як приготувати Кекс з виноградом

  1. Яйця збийте з цукром. Додайте, розпушувач, розтоплений маргарин (або вершкове масло), рослинну олію, ванілін і борошно. Ретельно перемішайте. Тісто не повинно бути занадто густим.

  2. Додайте виноград, перемішайте.

  3. Викладіть тісто у змащену олією форму.

  4. Випікайте в заздалегідь розігрітій до 180 °С духовці до готовності, 40 хвилин. Готовність кексу перевірте сірником.

  5. Готовий кекс остудіть і посипте цукровою пудрою.

     За бажанням, виноградний кекс можна покрити шоколадною глазур’ю.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал