Компот яблучно-лимонний

Компот яблучно-лимонний

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Компот яблучно-лимонний

  • яблука: 3 кг
  • цукор: 350 г
  • лимон: 1 шт.
  • вода: 1,5 л

Як приготувати Компот яблучно-лимонний

Готуємо так:

1. Яблука та лимон помити і обсушити. Дрібні яблука можна використовувати цілими, великі – розрізати на 4 частини, видалити серцевину. Лимон нарізати скибочками.

2. У киплячій воді розчинити цукор, проварити сироп 3 хвилини.

3. Підготовлені яблука і скибочки лимона розкласти у банки, залити гарячим сиропом, прикривши кришкою, стерилізувати 8 хвилин і закатати.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал