Інгредієнти для приготування: Конфітюр з гострого перцю
- болгарський перець - 3 шт. (600 г),
- червоний пекучий перець - 3 шт.,
- коричневий цукор - 150 г,
- лимонний сік - 25 мл.
Як приготувати Конфітюр з гострого перцю
- Перці вимийте, очистіть від зернят. Наріжте довільно. Подрібніть блендером так, щоб залишилися дрібні шматочки.
- Цукор змішайте з соком лимона і 3-ма ложками води. Підігрійте на середньому вогні до повного розчинення цукру.
- У сироп додайте подрібнені перці. Доведіть до кипіння, зніміть піну і варіть на повільному вогні протягом 45-50 хвилин.
Конфітюр з гострого перцю дуже смачно поєднується з сиром, птицею і м’ясом, приготованому на грилі.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Грибочки з перепелиними яйцями
- Мариновані овочі по-італійськи
- Пісні овочеві котлети
- Паштет з телячої печінки
- Омлет зі сьомгою