Консервовані білі гриби

Консервовані білі гриби

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Консервовані білі гриби

  • білі гриби - 1 кг,
  • часник - 3 зубці,
  • сіль - 2 ст. ложки,
  • оцет (6 %) - 2 ст. ложки,
  • гвоздика і духмяний перець - по 5 шт.,
  • лавровий лист - 2 шт.,
  • вода - 1 л.

Як приготувати Консервовані білі гриби

  1. Промиті гриби залийте солоною водою і варіть годину, шумівкою знімаючи піну. Потім промийте гриби і злийте воду.
  2. Для маринаду змішайте спеції, крім часнику, і кип’ятіть 3 хвилини. Додайте гриби і варіть ще півгодини.
  3. У банки покладіть часточки часнику, викладіть гриби, залийте маринадом і закатайте кришками.
Залишити коментар

Залишити відповідь до Олена Скасувати відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Відповіді до Консервовані білі гриби

  1. Рецепт про консервовані білі гриби треба запам`ятати на пам`ять, він дуже простий у приготуванні та дешевий. Я живу близько коло лісу та в осені часто збираю гриби, в нас ростуть польський та білий гриби. А консервувати їх взагалі не вмію, бо не маю гарного рецепту, пробувала декілька разів, але все не те було. А цей рецепт мені підійшов, саме так колись консервувала моя бабуся.

  2. Незнаю…варила хвилин 15-20, стерелізувала 20-30,… ..і вони бахнули…ось і білі гриби…

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал