Інгредієнти для приготування: Консервовані білі гриби
- білі гриби - 1 кг,
- часник - 3 зубці,
- сіль - 2 ст. ложки,
- оцет (6 %) - 2 ст. ложки,
- гвоздика і духмяний перець - по 5 шт.,
- лавровий лист - 2 шт.,
- вода - 1 л.
Як приготувати Консервовані білі гриби
- Промиті гриби залийте солоною водою і варіть годину, шумівкою знімаючи піну. Потім промийте гриби і злийте воду.
- Для маринаду змішайте спеції, крім часнику, і кип’ятіть 3 хвилини. Додайте гриби і варіть ще півгодини.
- У банки покладіть часточки часнику, викладіть гриби, залийте маринадом і закатайте кришками.
Залишити відповідь до Олена Скасувати відповідь
2 Відповіді до Консервовані білі гриби
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рецепт про консервовані білі гриби треба запам`ятати на пам`ять, він дуже простий у приготуванні та дешевий. Я живу близько коло лісу та в осені часто збираю гриби, в нас ростуть польський та білий гриби. А консервувати їх взагалі не вмію, бо не маю гарного рецепту, пробувала декілька разів, але все не те було. А цей рецепт мені підійшов, саме так колись консервувала моя бабуся.
Незнаю…варила хвилин 15-20, стерелізувала 20-30,… ..і вони бахнули…ось і білі гриби…