Інгредієнти для приготування: Консервовані лимони
- лимони - за смаком,
- сіль - залежно від кількості лимонів.
Як приготувати Консервовані лимони
- Лимони помийте, зріжте кінці, щоб верхівка і основа були плоскими. Надріжте лимон хрест-навхрест, не дорізаючи до кінця.
- Розкрийте лимони. Всередину покладіть по 0,5 ст. ложки солі.
- Щільно укладіть лимони в стерилізовану банку, додайте ще 1 ст. ложку солі. Добре придавіть лимони ступкою, щоб вони дали сік. Натискайте на лимони до тих пір, поки сік не заповнить майже всю банку. Якщо соку не вистачає, окремо вичавіть сік з лимонів і залийте в банку.
- Закрутіть банку стерилізованою кришкою. Зберігайте 1 тиждень при кімнатній температурі, після чого поставте в холодильник.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Домашня заготовка на зиму медові помідори
- Бублики в беконі
- М’ясний хлібець із зеленим горошком
- Хрусткі міні-піци з беконом та броколі
- «Хворост» із картопляного тіста