Інгредієнти для приготування: Консервовані огірки з червоною смородиною
- огірки - 2 кг,
- червона смородина - 300 г,
- зелень кропу і петрушки - по 25 г,
- листя хрону - 10 г,
- вишневе листя - 2 г,
- листя чорної смородини - 1 г,
- часник - 30 г,
- чорний гіркий перець - 0,2 г,
- запашний перець - 0,2 г,
- вода - 1,2 л.
Як приготувати Консервовані огірки з червоною смородиною
-
Огірки замочіть в холодній воді на 2 години. Часник і зелень дрібно наріжте.
-
Половину спецій, зелені і часнику покладіть на дно трилітрової банки. Банку заповніть огірками і смородиною, чергуючи шари: шар огірків, шар смородини і т. д. Зверху викладіть спеції що залишилися.
-
В емальовану каструлю налийте воду, додайте сіль і прокип’ятіть 3-5 хвилин, остудіть і профільтруйте.
-
Банки з огірками і червоною смородиною залийте остиглим розсолом, витримайте 5 днів при кімнатній температурі, накривши прокип’яченими кришками. Кришки зніміть після закінчення бродіння і прокип’ятіть. Видаліть цвіль, що утворилася і при необхідності долийте розсіл.
-
Банки герметично закрийте кришками і поставте в прохолодне місце.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Варення із червоної смородини
-
Грушеве варення з маком і ваніллю
-
Варення з білої черешні
-
Томатна закуска з хроном
-
Овочева супова заправка