camcumgirls
Консервований кролик

Консервований кролик

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Консервований кролик

  • кролик - 0,5 тушки,
  • цибуля-порей - 1 шт.,
  • цибуля - 1 шт.,
  • морква - 1 шт.,
  • селера - 1 стебло,
  • оливкова олія для заливки,
  • шавлія, майоран, чебрець, естрагон за смаком,
  • лавровий лист - 1-2 шт.,
  • часник - кілька зубців,
  • гвоздика - 2 бутона,
  • сіль і чорний перець горошком за смаком.

Як приготувати Консервований кролик

  1. У великій каструлі закип’ятіть воду з цибулею-пореєм, цибулею, морквою, селерою, гвоздикою, лавровим листом, чорним перцем і дрібкою солі. Варіть 10 хвилин.
  2. У каструлю з маринадом викладіть порізаного на частини кролика. Зніміть піну і варіть близько години або поки м’ясо не стане м’яким. Остудіть, не дістаючи його з бульйону.
  3. Остигле м’ясо відокремте від кісток.
  4. Приготуйте ароматні трави: шавлію, майоран, чебрець, естрагон. Наріжте часник.
  5. М’ясо кролика викладіть в банку шарами, чергуючи з ароматними травами, часником, перцем і сіллю. Залийте оливковою олією і поставте в холодильник на два дні.

Цей рецепт італійською називається “Tonno di coniglio”, тобто “тунець з кролика”. Пояснюється ця назва тим, що м’ясо виходить дуже ніжним і за структурою нагадує тунця. Легка та смачна закуска, яку можна подати зі свіжим салатом. 

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал