Інгредієнти для приготування: Консервований кролик
- кролик - 0,5 тушки,
- цибуля-порей - 1 шт.,
- цибуля - 1 шт.,
- морква - 1 шт.,
- селера - 1 стебло,
- оливкова олія для заливки,
- шавлія, майоран, чебрець, естрагон за смаком,
- лавровий лист - 1-2 шт.,
- часник - кілька зубців,
- гвоздика - 2 бутона,
- сіль і чорний перець горошком за смаком.
Як приготувати Консервований кролик
- У великій каструлі закип’ятіть воду з цибулею-пореєм, цибулею, морквою, селерою, гвоздикою, лавровим листом, чорним перцем і дрібкою солі. Варіть 10 хвилин.
- У каструлю з маринадом викладіть порізаного на частини кролика. Зніміть піну і варіть близько години або поки м’ясо не стане м’яким. Остудіть, не дістаючи його з бульйону.
- Остигле м’ясо відокремте від кісток.
- Приготуйте ароматні трави: шавлію, майоран, чебрець, естрагон. Наріжте часник.
- М’ясо кролика викладіть в банку шарами, чергуючи з ароматними травами, часником, перцем і сіллю. Залийте оливковою олією і поставте в холодильник на два дні.
Цей рецепт італійською називається “Tonno di coniglio”, тобто “тунець з кролика”. Пояснюється ця назва тим, що м’ясо виходить дуже ніжним і за структурою нагадує тунця. Легка та смачна закуска, яку можна подати зі свіжим салатом.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
М’ясний рулет з яйцями
-
Закуска під горілочку
-
Сирні трюфелі
-
Закусочні сосиски в лаваші
-
Закуска «Полуничка»