Інгредієнти для приготування: Консервований салат з баклажанів та квасолі
- баклажани - 2 кг,
- болгарський перець - 2 кг,
- морква - 1 кг,
- цибуля - 1 кг,
- квасоля - 1 л,
- томатний сік - 2 л,
- часник - 1-2 головки,
- перець гострий - 1 шт.,
- цукор - 100 г,
- сіль - 50 г,
- оцет - 100 г,
- соняшникова олія - 100 г.
Як приготувати Консервований салат з баклажанів та квасолі
-
Квасолю попередньо замочіть і відваріть до готовності.
-
У каструлю вилийте томатний сік. Додайте порізаний кубиками болгарський перець.
-
Потім – потерту на крупній тертці моркву і нашатковану цибулю.
-
Баклажани поріжте кубиками, посоліть, залиште на 30 хвилин. Відіжміть і покладіть до овочів в каструлю. Перемішайте, насипте сіль і цукор, додайте порізаний червоний перець. Варіть 1 годину на невеликому вогні.
-
Додайте відварену квасолю і порізаний часник, влийте оцет. Варіть ще 10 хвилин.
-
Розкладіть салат по стерилізованих банках, закатайте, переверніть і закутайте.
Залишити відповідь
Одна відповідь до Консервований салат з баклажанів та квасолі
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Дуже смачний салат .Дякую.