Консервований салат з баклажанів та квасолі

Консервований салат з баклажанів та квасолі

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Консервований салат з баклажанів та квасолі

  • баклажани - 2 кг,
  • болгарський перець - 2 кг,
  • морква - 1 кг,
  • цибуля - 1 кг,
  • квасоля - 1 л,
  • томатний сік - 2 л,
  • часник - 1-2 головки,
  • перець гострий - 1 шт.,
  • цукор - 100 г,
  • сіль - 50 г,
  • оцет - 100 г,
  • соняшникова олія - 100 г.

Як приготувати Консервований салат з баклажанів та квасолі

  1. Квасолю попередньо замочіть і відваріть до готовності.

  2. У каструлю вилийте томатний сік. Додайте порізаний кубиками болгарський перець.

  3. Потім – потерту на крупній тертці моркву і нашатковану цибулю.

  4. Баклажани поріжте кубиками, посоліть, залиште на 30 хвилин. Відіжміть і покладіть до овочів в каструлю. Перемішайте, насипте сіль і цукор, додайте порізаний червоний перець. Варіть 1 годину на невеликому вогні.

  5. Додайте відварену квасолю і порізаний часник, влийте оцет. Варіть ще 10 хвилин.

  6. Розкладіть салат по стерилізованих банках, закатайте, переверніть і закутайте.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Консервований салат з баклажанів та квасолі

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал