Консервований салат з квасолі та болгарського перцю

Консервований салат з квасолі та болгарського перцю

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Консервований салат з квасолі та болгарського перцю

  • біла квасоля - 3 склянки,
  • болгарський перець - 500 г,
  • морква - 500 г,
  • цибуля - 500 г,
  • помідори - 1 кг,
  • олія - 100 г,
  • сіль - 1-2 ст. ложки,
  • чорний мелений перець за смаком.

Як приготувати Консервований салат з квасолі та болгарського перцю

  1. Квасолю попередньо замочіть на ніч і відваріть до напівготовності.
  2. Промийте болгарський перець, моркву, помідори. З перцю виберіть серединку, моркву і цибулю очистіть. Помідори бланшуйте протягом 1-2 хвилин, щоб без зусиль зняти шкірку. Всі очищені овочі поріжте на невеликі кубики.
  3. У каструлю влийте олію. Всі нарізані овочі і квасолю помістіть в каструлю і поставте тушкувати на повільний вогонь на 1,5-2 години. Іноді перемішуйте їх дерев’яною лопаткою.
  4. Готову квасолю з овочами розкладіть у стерилізовані сухі банки і закатайте кришками.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Відповіді до Консервований салат з квасолі та болгарського перцю

  1. Я б не сказала, що це можна назвати салатом, це скоріш таке собі овочеве рагу. Дуже зручно взимку відкрити таку півлітрову баночку і наїстися досхочу. Хоча навряд чи там будуть присутні якісь вітаміни після двогодинного тушкування, але все ж таки має бути дуже смачно. Треба буде спробувати приготувати таке.

  2. Я за схожим рецептом консервувала лечо – болгарський перець у олії з томатною пастою. Головне дотриматись часу приготування окремих інгредієнтів, і добре їх очистити від зайвого, особливо перець. Не знаю як буде тут смакувати морква, проте ідея сподобалася, може ще встигну зробити пару бляшанок такої смакоти.

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал