Консервований щавель – основа для зеленого борщу

Консервований щавель – основа для зеленого борщу

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево

Інгредієнти для приготування: Консервований щавель – основа для зеленого борщу

  • щавель - скільки знадобиться,
  • сіль - 2 ч. ложки на півлітрову банку,
  • вода - скільки знадобиться.

Як приготувати Консервований щавель – основа для зеленого борщу

  1. Щавель замочіть у воді і залиште на 30 хвилин. Ретельно промийте і переберіть.
  2. Поріжте довільно.
  3. Викладіть щавель в стерилізовані банки, утрамбуйте. Насипте сіль.
  4. Залийте щавель охолодженою кип’яченою водою і закатайте кришками. Переверніть банки догори дном.

 За допомогою цієї заготовки ви зможете варити улюблений весняний борщ навіть взимку! 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал