Консервований щавель – основа для зеленого борщу
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Дешево
Інгредієнти для приготування: Консервований щавель – основа для зеленого борщу
- щавель - скільки знадобиться,
- сіль - 2 ч. ложки на півлітрову банку,
- вода - скільки знадобиться.
Як приготувати Консервований щавель – основа для зеленого борщу
- Щавель замочіть у воді і залиште на 30 хвилин. Ретельно промийте і переберіть.
- Поріжте довільно.
- Викладіть щавель в стерилізовані банки, утрамбуйте. Насипте сіль.
- Залийте щавель охолодженою кип’яченою водою і закатайте кришками. Переверніть банки догори дном.
За допомогою цієї заготовки ви зможете варити улюблений весняний борщ навіть взимку!
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Яблучне повидло «Карамельне»
- Маринована цибуля на зиму
- Варення з ожини з розмарином
- Джем з персиків, апельсинів і грецьких горіхів
- Солянка з грибами